Ting å gjøre i sexyrske jenter

ting å gjøre i sexyrske jenter

sa vi trengte å ta med veske? Men husk at man også må ha med våpen selv om man er nærme byen. Du trenger ikke dra langt fra Longyearbyen for å se dette fantastiske fjellet. Det er først de siste tiårene at dette har blitt et sted man kan ha familie, et sted  folk reiser på ferie til. Det er som regel veldig mørkt eller veldig lyst på Svalbard. I tillegg er Svea en vakker liten bygd med et rikt dyreliv med større sjanse for å møte på bjørn.

Ting å gjøre i sexyrske jenter - 20 typiske ting

Vet ikke hvorfor, men det er så mye koseligere å gå på do når man gjør det sammen. Da kan man liksom skravle samtidig som man sitter og tisser. Det er nesten en regel, på lik linje med at du må ha med rifle når du går utenfor. De beste casinoer for 2019 Stor test! Om en gutt sier «alle jenter er bitches» derimot blir han kategorisert som sexist, og det får konsekvenser. Gruve 3 har vært stengt i flere år, og her lærer du om den gamle måten å hente ut kull. ting å gjøre i sexyrske jenter

Ting å gjøre i sexyrske jenter - Jentetips

Gå på SvalBAR og Nordpolet, bare på grunn av navngivingen. Legg igjen en kommentar så lager jeg et innlegg til senere, hvor jeg ramser opp alle de tingene dere har skrevet! Den eneste gangen du ser jenter sloss er i fylla. Noe av det vanligste jenter gjør er å plutselig skulle kline med venninna si etter noen drinker. Ta bilde ved isbjørnskiltet hver gang du kjører forbi det. Rydde hele rommet, sortere og gjøre det skikkelig fint. Klasse ble plutselig mye viktigere å se på enn og rydde opp den kaoset av et rom vi skulle rydde. Folk sier man enten hater eller elsker Svalbard. Vi jenter kan slenge på oss kjærestens t-skjorte, sko eller tilogmed bukse uten at det skaper noen rare situasjoner, men gutter kan ikke akkurat gjøre det samme.

0 kommentarer
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *